Destine ratacite episodul 652 din 24 Iunie 2021

Simar se arunca in prapastie in apa, familia vede semnul iar o furtuna vine la ei acasa Mata gi zice Simar apar o Zeita! Simar iese din apa cu ghirlanda, iar Mohini e mirata de ea. Acasa la Bharadwaj Uma sterge vermilionul de pe jos, Pari zice unde e Kushi, Prem cu Sujata si Rajendra, Sunanda zice asta e nora dumitale, Mata gi? Apoi Sunanda zice ca o elibereaza pe Pari. Sunanda o stropeste cu ceva pe Pari, la Mahakumb e sarbatoare pentru zeul Mahadev. Simar iese din apa, Simar zice oare incotro sa o iau? Cum sa aflu secretul uciderii lui Mohini? Pari face urat apoi isi revine cum era ea inainte, toti se bucura ca e bine Pari, Sunanda zice tu Pari ai facut astea. Pari isi aminteste ce a facut, Sunanda zice lui Mata gi v-am dat-o inapoi pe Pari acum da-mi-l pe Prem ca de aia am venit.

O femeie merge la Simar aceasta ii zice nu stiu unde sa o iau, femeia zice calmeaza-te trage aer in piept si vei vedea calea. Femeia zice trebuie sa te gandesti la o solutie, aceasta ii da un sari fiindca Simar e uda, Simar se schimba si vine cu alt sari. Apoi vede ca femeia nu mai e acolo, Simar vede niste intelepti apoi ca vin.

Destine ratacite episodul 652 din 24 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 652 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!