Destine ratacite episodul 651 din 23 Iunie 2021

Mohini e la Mahakumb deja unde pe drum e o celebrare a zeului Shiva, Mohini zice Sunandei ca o voi astepta pe Simar aici cum vine, Simar e sunata de Mata gi care zice ca zeita e cu ea, doctorul vine si zice ca Kushi e bine ca ii aduce pe ea si pe Prem acasa si ca o asistenta va veni la ei, Mata gi familiei sa inchida usa de la camera lor. Mata gi zice ca Sujata cu Rajendra vor sta acolo in camera inchisi cu Kushi si Prem pana trece pericolul, Pari aude, Mata gi se roaga Mohini asteapta in drum ca masina lui Simar sa ajunga la Mahakumb, Simar ajunge la Mahakumb. Simar o vede pe Mohini ca este pe drum langa masina, Pari rade de Mata gi si zice Simar s-a pus cu Mohini ca nu va ajunge la Mahakumb, Mohini face vraja Simar zice Mohini m-a lasat sa trec fara sa faca nimic, soferul opreste masina Mohini e in fata, apoi Simar o vede peste tot pe Mohini si in fata si in spate si pe lateral.

Simar zice e iluzia lui Mohini, Simar zice soferului du-te in fata, Simar arunca cu o floare sfintita pe Mohini si iluzia dispare, Mohini merge dupa masina lui Simar, aceasta zice nu opri masina, Pari rade iar Mata gi zice nu pot sa-ti fac rau dar te pot opri, Mata gi i-a vermilion sfant de la templu, Mata gi pune vermilion pe langa Pari. Apoi toti zic Slava zeitei, Simar e aproape de Mahakumb la 5 minute, masina se opreste iar soferul coboara jos.

Destine ratacite episodul 651 din 23 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 651 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!