Destine ratacite episodul 648 din 20 Iunie 2021

Simar ajunge inapoi acasa si vede pisica neagra, aceasta nu o lasa pe Pari sa sparga vasele. Simar zice lui Mata gi ca pisica azi i-a ajutat Simar merge dupa pisica, ea ajunge intr-un loc unde pisica sare pe un afis cu Mahakumb ceva localitate unde e ceva sarbatoare. Mohini cu Sunanda se trezesc inchise undeva, Mohini deschide usa dar la usa e ceva sfoara rosie sacra, Amar zice lui Simar ca ele nu pot iesi de acolo ca e un templu, Simar zice ca merge la Nasik, Pari zice trebuie sa eliberez pe Mohini, Sunanda zice e sirag sacru si vermilion, Mohini face vraja dar se intoarce pe ea traznetul, Sunanda zice nu e orice sirag sacru e cu puteri, ele nu pot iesi, apoi Simar parca vede pe Prem, Sanjana vine si zice tata e pe pat, Prem e pe pat doarme adanc Simar zice ca va salva familia, Simar i-a bagajul si merge jos Mata gi zice o legenda ca Simar merge la Mahakumb singura si zeita sa o apere. Ei fac slujba apoi spun Slava zeitei, Simar i-a binecuvantarea apoi pleaca cu Amar, Pari e legata de scaun dar vrea sa scape.

Ea vede cutitul pe masa, Simar se urca in masina, Pari i-a cutitul si taie funia, Pari e libera iar Sanjana o vede. Pari i-a pe Sanjana in bratee, familia vine si vede ca Pari nu este si ca Amar nu s-a dus cu Simar, toti cauta pe Pari care nu e nicaieri, Mata gi zice nu pot zice lui Simar de Pari, ea zice ca Pari nu poate face nimic daca Mohini e inchisa, Pari ajunge la templu unde sunt Mohini cu Sunanda, ea zice preotului ca Amar a trimis-o ca si el merge acolo, preotul zice sa vorbesc cu Amar, Sanjana zice minte, nu unchiul Amar a trimis-o preotul zice sã plece.

Destine ratacite episodul 648 din 20 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 648 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!