Destine ratacite episodul 646 din 18 Iunie 2021

Simar merge la oamenii de jos de la joc, ei spun ca e impostoare si nu e Simar, apoi Simar se urca spre vas, familia vrea sa mearga sa o ajute, Simar se urca si reuseste sa aduca vasul jos, Mohini se uita uimita Simar ajunge acasa Mata gi cu Sujata merg la ea, Mata gi zice de ce ai mana goala? Mohini i-a pus piedica lui Simar şi vasul s-a spart, Simar zice viața unuia dintre noi e in pericol, Sunanda zice jocul nu e gata abia incepe Simar vasele Apoi vede pe Prem, Simar zice de ce ati iesit de la templu v-am zis, Mohini apare apoi, aceasta zice daca ai luat vasul nu inseamna ca m-ai invins, stai sa vezi ce va fac, Mohini face vraja apoi ea are cenusa in mana, apoi becurile se sting, pe urma familia nu vede pe Prem, Pari apare pe usa, Simar e socata si zice cum a reusit sa o aduca la viata daca vasul s-a spart? Pari are rana la cap, Sujata se bucura cu familia, Jhanvi o trateaza pe Pari.

Mohini o suna pe Simar si zice am inapoiat un vas deci pe Pari, ca ea nu e de folos, cine e de folos e cu ea de Prem spune, Mohini zice sa nu mai faci ceva ca sparg toate vasele. Pari se uita ciudat la Simar, Pari pandeste pe Simar si pe Mata gi, Simar spune lui Mata gi ca nu stie ce sa faca cum sa aduca acasa pe Roli, Siddanth pe restul. Uma vede pe Pari ca sta acolo, Pari zice ca nu se simte simte, Mata gi zice vino la templu.

Destine ratacite episodul 646 din 18 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 646 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!