Destine ratacite episodul 644 din 16 Iunie 2021

Mohini face vraja pentru Simar, aceasta zice lasa-ma apoi zice psalmul religios Mata gi zice familiei ca Simar zice acest psalm ce o ajuta Mohini nu poate face vraja, Simar merge in templu unde e in siguranta, Simar zice hai aici daca ai curaj. Mohini zice vei sta acolo fara mancare? Simar zice da, Simar zice vei fi distrusa curand Mohini ca mereu binele invinge raul, Mohini zice moartea nu ma poate lua ca te voi lua cu mine Simar daca mor. Sunanda zice hai sa inchidem usa de la intrare, si pune lant pe dinauntrul casei si lacat, Mata gi zice ca daca Mohini crede ca o va opri pe Simar se inseala. Familia zice Jhai Mata Di, Simar zice poti inchide toate usile zeita imi va arata calea, Simar iese pe geamul de langa templu, apoi Sunanda e nervoasa ca nu au servitoare ea merge sa faca ceai special pntru ele, in camera rosie Uma nu mai are lapte pentru Sanju, nici gem si nici unt nu este, Amar suna pe Simar si zice ca lui Sanju ii e foame.

Simar zice ca va merge la ei, Sunanda aduce ceaiul lui Mohini, cineva bate la usa, este menajera care de fapt este Simar cu val, Mohini zice sa plece, Sunanda se bucura ca a venit. Simar e acceptata ca menajera iar ea le face ceai apoi Mohini cu Sunanda merg sus, Simar zice voi duce mancare familiei dar vrajitoarele vin jos inapoi, Mohini cauta ceva, Simar merge cu lucrurile la Amar, ea zice lui Amar cele doua planuiesc ceva, Simar zice lui Mohini ca nu mai e lapte paine si altele.

Destine ratacite episodul 644 din 16 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 644 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!