Destine ratacite episodul 643 din 15 Iunie 2021

Mohini cu Sunanda si Jhumpa pleaca din casa Bharadwaj, Mohini zice vei regreta Simar. Simar cu Amar pândesc. Apoi ei merg la familie care e în camera roşie. Simar zice lui Mata gi cã l a dus pe Prem într un loc singur, aceasta zice ca Mohini va veni inapoi cand va vedea ca Prem nu e acolo, Simar spune ca Prem e sub influenta magiei inca, Simar spune ca precis Mohini se va infuria cand va vedea ca Prem nu e la ea acolo, Simar zice ca va invata magie neagra pentru a o invinge pe Mohini si a elibera familia, Karuna zice ai vazut ultima oara ce s-a intamplat, Simar zice acum voi castiga ca zeita e cu mine, Amar cu Simar zice familie sa plece in alt loc, Amar ii duce, familia i-a vasele cu Roli, Siddanth si Anjali, apoi Mata gi zice stati, nimeni nu pleaca nicaieri. Simar zice e vorba de protejarea familiei, Mata gi zice dar tu Simar?? Mata gi zice familia va fi cu tine sa o infrunti pe Mohini, Simar uneste familia, ei isi dau mainile.

Mohini se infurie ca Prem nu este, ea i-a de gat pe Jhumpa fiindca a dat adresa, Jhumpa zice nu faci bine ca ai omorat pe sotul meu sa devii vrajitoare, Jhumpa zice ti s-a urcat la cap magia neagra, Mohini zice eu sunt cea mai puternica. Sunanda zice daca vine impotriva noastra? Jhumpa apoi pleaca, familia e la adapost Kushi cu Uma au adus ce trebuie, Prem e adus acolo, el e inconstient, familia e in camera rosie, Simar zice sa nu iasa pana nu le zice ea, apoi le spune sa inchida telefoanele doar Amar sa-l lase deschis, Mata gi ii da binecuvantarea lui Simar.

Destine ratacite episodul 643 din 15 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 643 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!