Destine ratacite episodul 637 din 9 Iunie 2021

Mohini zice cine esti? Ea aproape da valul de pe Simar, Sunanda zice e bucatareasa ce face de mancare, Simar vede vasele de lut trei la numar, ea zice oare ce e in ele si ce spune oare oare Anjali, Sanjana, Roli si Siddanth au legatura cu vasele? Simar se baga in Jhanvi si sparge farfuria, Amar apare si le face semn, ele nu zic nimic Pari cu Jhanvi ca e Simar, Mohini apare Jhanvi striga la Simar sa nu se prinda Mohini, Simar merge apoi la bucatarie ea zice oare ce e in acele vase, Pari vine la ea si zice ne vedem la noapte la 12 jumate dupa usa rosie, Noaptea Jhanvi iese din camera, dar apare Sunanda pe hol, Jhanvi e trasa de cineva inauntru, Sunanda aude sunetul usii, Pari a tras-o pe Jhanvi, Mohini e cu Amar care doarme. De fapt el se face ca doarme, Sunanda vine la Mohini la usa, ele doua pleaca, Jhanvi cu Pari vad, Simar vine spre usa casei fiindca e ora intalnirii, Jhanvi zice e 12 jumate Simar trebuie sa vina, Amar cu Pari si Jhanvi se roaga pentru Simar.

Sunanda cu Mohini deschid usa de la intrare, Simar nu e acolo, ea s-a ascuns fiindca a auzit usa deschizandu-se, Simar le vede pe cele doua cum pleaca, Mohini zice mamei ca Simar e inapoi ca energia casei s-a schimbat ea zice precis comploteaza ceva, Simar cu Pari si Jhanvi vorbesc, Mohini zice usa era deschisa deja hai sa ne intoarcem sa vedem, ea zice daca fac ceva impotriva noastra, Simar le zice de cele cinci vase de lut de la Mohini, Amar vrea sa povesteasca dar vrajitoarele apar, Mohini vede cheia in usa, Mohini zice mamei ai prins vreodata un hot in flagrant? Mohini deschide usa Simar cu restul se sperie, Simar se impiedica Mohini zice doar au vazut-o pe Simar si au curaj, le arat eu lor ele intra si o cheama pe Simar in gura mare, Sunanda zice da s-a schimbat energia casei, Mohini zice trebuie sa ne folosim puterile pentru ca ea sa apara, Mohini cu Sunanda fac vraja si becurile lumineaza in casa, familia coboara jos.

Destine ratacite episodul 637 din 9 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 637 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!