Destine ratacite episodul 636 din 8 Iunie 2021

Simar zice oare unde e Prem Siddanth Roli? Mohini vine la ea cu Sunanda, Simar zice ca acum am plecat dar nimeni nu ma poate indeparta de familia mea, Mohini zice ca va face o vraja de nu va mai sti de ea, Mohini merge inapoi acasa un om de la biroi vine pentru acte Sattu zice ca Prem cu Siddanth sunt in America. Apoi o femeie zice de Roli, Mohini zice ca s-a dus cu fetele la mama ei, apoi singuri ramasi Mohini isi da arama, ea zice ați jucat bine rolul vostru ca nu ati recunoscut pe Simar, Mohini zice eu conduc casa acum, ea da ordin lui Pari ce sa faca de mancare, ea vrea pui ce nu e admis la indieni, si zice familiei stiiti ce va pot face daca nu ascultati, apoi ea duce pe Amar in camera ei, ea ii spune sa zica familiei ca Simar nu se va mai intoarce acolo, Amar zice ca familia Bharadwaj e ca familia mea, el zice mi-a zis Simar de tine dar nu am crezut, insa ea spune fa ce zic daca nu te omor si voi fi vaduva, Simar e la politie si primeste dosarul unde scrie ca ea e moarta, inspectorul zice ca familia trebuie sa dovedeasca si sa o recunoasca, Simar zice eu sunt Simar Bharadwaj si vrajitoarea m-a batut, 4 luni a lipsit Simar zice voi apara eu familia de vrajitoare.

Pari, Uma si Kushi sunt la bucatarie si nu stiu cum sa puna mana pe pui, Simar bate la geam, Kushi cu Uma cu Pari o vad dar nu pot vorbi cu ea fiindca Sunanda e acolo, ele ii fac semn Simar vede si pleaca, Sunanda zice apoi stiti ce au patit Mata gi, Roli, Siddanth, Prem, Anjali si Sanjana daca s-au impotrivit, ea zice vreti sa vedeti magia neagra a lui Mohini? Simar pandeste casa si vede doua femei venind, Simar vede pe geam ca femeile au venit pentru a gati mancare non-vegetariana, Amar o vede pe Simar, el ii face semn lui Simar si o duce deoparte, Amar zice imi cer scuze, stim toti ca esti Simar.

Destine ratacite episodul 636 din 8 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 636 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!