Destine ratacite episodul 635 din 7 Iunie 2021

Mohini spune lui Simar nici nu stii ce asteapta pe familia ta, ea zice ca va face ritual ei cu Prem in cimitir langa templu, ea zice scapa de pisica neagra daca poti, Roli vine cu platoul pentru Mohini si-l scapa jos, Roli zice e semn trebuie sa ma duc la Didi ca a patit ceva, Simar reuseste si baga pisica in baie, apoi vede usa dulapului ca se deschide. Amar e acolo lesinat in dulap, Amar cade jos din dulap apoi Simar pleaca spre Prem fiindca zice ca viata lui e in pericol. Roli cu Siddanth ajung la Amar acasa, chiar atunci Simar pleaca pe alta parte spre Prem, Roli zice poate au mers spre templu de aia nu raspunde nimeni, Amar e acolo dar ei nu-l vad, Mohini incepe ritualul ei cu Prem, Simar ajunge la ea cand ea vroia sa bage un cui in spate la acel semn negru, Mohini zice iar ai venit sa ma opresti, nu stii puterea unei vrajitoare, Mohini scoate o coada lunga de doi metri si o loveste pe Simar cu ea, Simar cade apoi i-a o bata si o bate pe Mohini bine insa aceasta o prinde cu coada de gat si o arunca cat colo, Simar apoi merge spre Prem dar Mohini o arunca iar cu coada, Mohini i-a un fier si o loveste pe Simar in cap, Simar se ridica cu sange la cap.

Apoi Mohini iar o loveste, Simar nu se lasa, si zice slava Zeitei, Jhai Mata di! Simar merge taras spre Prem, Mohini o prinde cu coada de burta si o arunca departe langa o prapastie, Mohini merge spre ea, ea zice vezi ce patesti daca te pui cu mine, femeie slaba Mohini o arunca pe Simar in prapastie, Simar cade in ea Mohini zice povestea cu Simar se termina.

Destine ratacite episodul 635 din 7 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 635 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!