Destine ratacite episodul 634 din 6 Iunie 2021

Mohini zice lui Simar ca e mai bine ca unele relatii sa se termine, Amar zice lui Simar sa o opreasca pe Mohini si pe mama ei sa plece, Simar zice ca indoielile ei fata de ele dauneaza relatiilor lor, Simar zice sa le lase sa stea daca ei asa vor, Mata gi zice ca mai bine ar pleca pana se lamuresc indoielile fata de ele, Sunanda cu Mohini vor sa plece Amar zice stati ca vin si eu, Amar merge sus sa-si faca bagajul Simar spune zeiței ca nu a facut din rautate asta ci pentru familie s o apere, apoi Simar i-a apa sfintita din Gange de la templu, Roli zice ce face, ea spune vreau sa sfințesc casa. Roli o ajuta, Mohini cu Sunanda vad cum Simar face semnul lor pe casa pentru sfintire, Roli stropeste cu apa, Mohini zice mamei nu conteaza ca Simar face astea, Prem poate iesi din casa, Prem merge dupa Amar sa-l opreasca sa plece, Amar coboara cu bagajul Roli zice tu stii ca Simar nu are banuieli degeaba, Amar zice ca sa nu-l opreasca, Amar pleaca cu bagajul.

El spune soferului ca vor merge la casa lui, Amar zice lui Mohini lasa-ma sa-ti dovedesc cat te iubesc, Sunanda zice sa-i dea o sansa, cei trei ajung la casa lui Amar, Sunanda zice ce va zice lumea de fata ei, ca ei stau impreuna, Mohini zice ca e gata sa se casatoreasca cu el, Prem apare acolo el il imbratiseaza pe Amar si cere scuze lui Mohini si Sunanda, ea zice de nunta de azi Prem zice sa mearga la templu Mohini zice la templu eu? Fiindca ea nu poate intra acolo, Sunanda zice sa faca acasa, Prem zice nu la templu e bine, Sunanda zice lui Mohini ce vom face? Prem zice lui Simar si lui Roli cu Siddanth ca Amar se casatoreste azi cu Mohini.

Destine ratacite episodul 634 din 6 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 634 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!