Destine ratacite episodul 633 din 5 Iunie 2021

Simar cu Roli merg in templu pentru a scapa de pisica neagr, Simar zice mai e cineva care trimite pisica Roli zice lui Simar sa puna lantisorul nuptial in voalul de la templu ca ea il va proteja, Roli zice aici in templu nu ne poate ajunge nicio vraja, Simar il suna pe Prem pe telefon dar Mohini raspunde care e langa Prem fiindca l-a rapit, Simar zice e la templu ci pisica neagr, Mohini vorbeste Simar e uimita, la fel Roli, Mohini zice ca a vazut o masina ce a a avut accident. Ea zice ca Prem era ca e inconstient, Mohini zice zi-mi unde esti ca aduc pe Prem la tine, Simar zice unde e la templu. Mohini zice lui Sunanda Roli a scapat dar de acum niciunul nu va scapa, Mohini ajunge la templu cu masina cu Prem si Sunanda, Simar zice sa nu se dea jos ca pisica neagra este acolo, Mohini zice mai trebuie sa intepe de doua ori cu cuiul pe Prem si va face ce zic eu, apoi Mohini pune ceva praf pe jos si face semn pisicii sa plece iar aceasta pleaca, Simar zice lui Roli cum a plecat asa repede, Simar merge la masina dar vede ca masina nu e lovita cum a zis Mohini de accident.

Fetele se urca sus Roli ii multumeste lui Mohini, Simar zice in gand daca a fost accident de ce Prem nu e ranit nici masina nu are nimic? Mata gi zice lui Sujata vei vedea ca, copii se intorc cu bine, Sankalp afla ca Prem vine acasa cu Simar si restul, mai apoi Prem e pus in pat, toata familia e langa el, el se trezeste, Prem zice cum i-a venit rau cand vorbea cu Rajendra la telefon, Mata gi zice lui Mohini cate ai fãcut pentru noi, Mohini zice e normal, Siddanth zice inspectorului ca viața lui Roli a fost in pericol, inspectorul zice ca, cineva a pus somnifere in mancare, el zice ca Roli are voie sa stea acasa pana maine, Roli zice ca doar Mohini era la politie atunci cu ofranda, ca mai e cineva fiindca Thakurain a murit.

Destine ratacite episodul 633 din 5 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 633 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!