Destine ratacite episodul 632 din 4 Iunie 2021

Mohini da ofranda lui Roli ce are ceva in ea, Mohini vrea sa faca vraja dar nu poate ea merge acasa si zice familiei ca Roli stie ca familia o va scoate afara curand, Mohini cu Sunanda zic ca merg la templul zeitei, Prem vrea sa le duca ele refuza, Simar cauta scrisoarea de iwri de la vrajitoare, dar nu mai este, Mohini face vraja lui Roli cu Sunanda, ea zice ca la 12 Roli isi va da ultima suflare, ca ea a omorat-o pe Thakurain si-a dat vina pe Roli, Mohini a luat valul lui Rolj din camera, ea zice ca dupa ce scapa de Roli va trece la Prem si Simar ca blestemul ei s-a abatut asupra familiei, pisica neagra apare, Mohini ii arata pisicii tabloul cu Roli si zice du-te si omoar-o, la inchisoare Roli vede ca gardiana a lesinat la fel si inspectorul, Roli se intreaba cum este posibil, Simar cauta scrisoarea cu toata familia, telefonul din politie suna, Roli striga domnule inspecto, Simar se roaga zeitei, furtuna incepe si la casa Bharadwaj.

Sujata zice ce e cu furtuna asta? Scrisoarea apare in fata la Simar, apoi sariul i se prinde, pisica neagra apare la Roli la inchisoare, Simar zice zeita imi da semn, Roli e ingrozita cand vede pisica si se roaga zeitei la fel si Simar, pisica pleaca, apoi Roli vede cheile Mohini face vraji lui Prem cu tabloul lui. Rajendra vorbeste cu Prem la telefon apoi vraja il cuprinde şi Prem adoarme, Sunanda apare cu masina dupa Prem, Roli ajunge la chei si incearca sa deschida usa inchisorii. Roli deschide gratiile, ea iese dar vede pisica neagra, Simar apare la Roli, Sunanda cu Mohini dau bani unor oameni, Prem e acolo la Mohini adormit pe jos, ea pune cenusa pe langa Prem.

Destine ratacite episodul 632 din 4 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 632 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!