Destine ratacite episodul 629 din 1 Iunie 2021

Mohini aduce tava de venerație pentru Simar cu merele ce ai cenusa pe ele, Siddanth cu Roli ajung cu politia cu Thakurain, el zice ele doua sunt vrajitoare si au sacrificat pe sotul meu pentru a-si spori putera, Thakurain zice nu credeti, veniti in satul meu, Mohini zice din cauza ta se intampla toate, ca mama e vaduva, Mohini zice lui Mata gi pot trece orice proba. Thakurain zice pot demonstra ce spun in doua minute, Thakurain zice ca vrajitoarele sunt intinate si nu pot calca in templul zeiței, Mohini se teme apoi vede candela ca e stinsa, ea accepta, apoi zice lui Thakurain sa intre ea prima in templu. Thakurain accepta sa intre in templu, ea merge in templu, Pari vede candela stins si zice e vrajitoare, Thakurain da sa aprinda candela dar vantul incepe sa bata si ea nu poate aprinde, toti se uita la ea, e din cauza lui Mohini ce a pus cenusa pe tava.

Thakurain zice e lucrul celor doua, Simar o scoate din templu pe Thakurain, Simar aprinde candela, ea da sa se stinga, Roli apare langa Simar, Sunanda zice lui Thakurain ce credeai, zice ca a salvat copii din bratele ei. Inspectorul e sunat de la politia din Jaipur, el zice ca au fost gasite papusi wodoo la ea acasa si doi copii, pisica neagra apare cand sa fie dusa, Thakurain, Sunanda zice ca a inviat-o, Mohini pune pisica sa sara pe Sujata ea sare si o salveaza pe Sujata, Thakurain zice nu sunt de vina, ea e dusa de politie apoi Mohini se preface ca este trista ca n-au avut incredere in ea.

Destine ratacite episodul 629 din 1 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 629 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!