Destine ratacite episodul 626 din 29 Mai 2021

Mohini vede pisica la fete si o cheama pe Simar, aceasta impreuna cu Roli ajung acolo, Simar ajunge la fete, ea le scapa apoi pisica o raneste, Simar se lupta cu pisica care vrea sa sara pe ea. Roli aduce o bata, apoi Simar striga tare Roli! Familia ajunge sus la ele si vede pisica moarta, apoi Jhanvi o unge pe Simar cu crema pe rani, lui Roli ii pare rau de pisica, ea zice am facut un pacat, Simar zice nu e pacat daca ai salvat pe cineva, Mata gi zice nu e semn bun daca moare o pisica in casa. Mohini zice e aceeasi pisicã de acasa, ea zice pisica indica prezenta unei vrajitoare, Simar merge afara, ea zice ca daca e asa inseama ca vrajitoarea a pus blestem pe familia noastra, Mata gi zice baietilor sa caute pe langa ferma semnul vrajitoarei. Baietii nu gasesc semnul, Prem zice nu e nici o vrajitoare, Sattu s-a dus dupa preot sa sfințeasca casa, insa semnul e dupa o floare jos, preotul face slujba pentru inlaturarea pisicii, el zice sa se aduca trupul pisicii.

Apoi spune ca barbatii sa duc pisica in alt sat, sa o ingroape sa punã flori, Prem cu Rajendra nu se duc fiindca e nunta. Siddanth, Sattu si Sankalp ajung intr-un loc si ingroapa pisica, Mohini ii urmareste, preotul sfințeste casa apoi da apa sfințita sa se stropeasca casa, Simar sfințeste casa, fetele vad ca Mohini nu este, Sunanda zice ca e cu copii, Mohini dezgroapa pisica, Simar ajunge la camera ei si simte vantul ce bate, ea zice pare de ce simt o furtuna?

Destine ratacite episodul 626 din 29 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 626 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!