Destine ratacite episodul 625 din 28 Mai 2021

Kushi zice deci proprietareasa e vrajitoarea, Amar ii spune lui Simar ca Thakurain ii pandeste de afara, Mohini cu mama ei sunt rapite de oamenii lui Thakurain, Siddanth merge dupa ele sa le caute Simar zice ce se intampla zeita? Kushi e ingrozita de vrajitoare ea zice sa paraseasca casa, Simar zice zeita nu ne va lasa, daca nu credem in magie neagra nu ne poate face nimic. Kushi cu Uma şi Pari se tem de vrajitoare, Mata gi zice zeita le va rezolva pe toate, Prem spune familiei ca Amar cu Siddanth au ajuns la locul unde sunt Mohini cu mama ei, in acel loc Siddanth cu Amar dau de ceva oameni de fac magie, acolo sunt legate Mohini cu mama ei, Thakurain le zice ce credeati ca scapati de mine? Thakurain zice veti fi sacrificate, ea pune sindoor pe ele apoi pune flori la gatul lor, oamenii ce fac slujba iau apoi sabia si o dau la Thakurain, ea zice cine e prima, Thakurain prinde capul lui Sunanda sa-l taie apoi se aude o impuscatura, este politia Thakurain zice nimeni nu ma poate opri sa o omor.

Thakurain e impuscata apoi da cu capul de piatra, Amar si Siddanth ii vad pe acei oameni, Amar da drumul lui Mohini si Sunanda. Mai apoi Mohini cu Sunanda ajung acasa la Bharadwaj, Sunanda zice va voi fi recunoscatoare ca ne-ati salvat, Siddanth zice ca Thakurain e la spital apoi va fi dusa la inchisoare, Roli zice acum putem face nunta, mai apoi Mata gi zice ca simte ceva, ea spune ca nunta va fi la casa de la ferma, Mata gi zice lui Mohini ca si ele vin la ferma cu ei, Mata gi ii trimite pe Roli si Siddanth inainte sa pregateasca ferma, la spital Thakurain se trezeste si vede ca politia este la usa.

Destine ratacite episodul 625 din 28 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 625 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!