Destine ratacite episodul 623 din 26 Mai 2021

Simar vede amprenta de pe stalpul casei, ea o cheama pe Mata gi, Amar vine si el si zice poate copii au facut. Simar zice uita-te atent e a unei persoane adulte si pune mana pe urma si simte ceva rau, Amar aduce acuarelele lui Anjali si vopseste urma. Simar vrea sa zica lui Amar ceva de urma el zice haideti in casa, apoi o femeie apare, ea o cheama pe fata ei, vine cu bagajele, Amar o place pe fata Sunanda cu Mohini se numesc femeile, Sunanda zice am venit pentru inchirierea casei de vis a vis, Amar e vrajit de Mohini, Prem zice sa semneze actele, el pleaca si zice lui Simar sa le arate casa, pe cand sa plece Sunanda amețeste Simar o pune pe canapea, apoi ii aduce apa, Mohini zice are tensiune mama, un baiat o cauta pe Mohini cu poza ei, Simar cu femeile trec pe langa el, Simar ajunge cu femeile la casa unde a stat Amar, ele accepta sa stea acolo, Mohini merge la geam si vede pe omul ce o cauta, Amar apare cu Prem si o prinde pe Mohini care cade, Amar o place pe Mohini, Prem zice lui Simar ce este iar Simar zice ca ele vor sa stea acolo la noapte. Simar zice sunt oameni de treaba.

Prem a zis de controlul politiei, Amar zice nu sunt din Delhi, Prem accepta sa ramana acolo femeile, Amar face cunostinta cu Mohini el e vrajit de ea, Simar ajunge iar acasa ea parca vede iar amprenta, oamenii ce o cauta pe Mohini ajung la o femeie care le e sefa, ei zic nu am gasit fata. Femeia se da jos ea zice le voi gasi eu, ea le cauta pe Mohini si pe Sunanda. A doua zi Roli a terminta turmericul de pregatit, Uma cu Roli vorbesc de ceremonia turmericului. Mohini pandeste.

Destine ratacite episodul 623 din 26 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 623 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!