Destine ratacite episodul 621 din 24 Mai 2021

Dupa ce Prem a zis ca vrea sa termine relatia cu Simar, Siddanth ii spune fratelui sau ca in orice relatie exista certuri, dar asta nu inseama ca trebuie ca relatia sa se termine, Prem pleaca afara din casa apoi, Simar se uita la lantisorul nuptial si isi aminteste momentele cu Prem. Mata gi merge la ea Simar zice nu fi trista, nu te voi dezamagi niciodata, Simar zice e destinul meu, ea spune eu nu voi lua niciodat decizia incetarii relatiei mele cu Prem, Mata gi o i-a de umeri si zice sunt mandra de tine ca ai valori. Mata gi zice ca e ingrijorata de Prem si ce va face, Siddanth cu Roli spun ca nu va lasa relatia lor sa se termine, Siddanth e sunat la telefon, Simar isi aminteste cum Sanjana a fost luata ieri inapoi de rapitori.

Roli vine si zice ca trebuie sa aiba curaj, apoi Siddanth cheama familia jos Rajendra zice de ce ne-ai chemat, Siddanth zice ca a aflat ceva de Sanjana si ca Amar a sunat ca ar fi vazut-o undeva pe Sanjana pe drum, Prem e acolo si el, Roli zice in gand trebuie sa-i trimit pe Simar cu Prem dupa ea ca sa fie apropiati, Roli se loveste la picior intentionat, Prem zice lui Simar vin si eu dupa fata, Prem cu Simar merg cu aceasi masina, Roli zice lui Siddanth numai asa puteam sa-i fac sa mearga impreuna.

Destine ratacite episodul 621 din 24 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 621 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!