Destine ratacite episodul 619 din 22 Mai 2021

Prem zice familiei ca fetele au disparut cand el a mers dupa inghetata, Simar zice cum ai putut veni fara ele? Simar spune ca merge dupa ele dar Prem nu o lasa, ea zice ca vrea acum fetele ei, cineva arunca pe geam o piatra cu bilet pe ea, Siddanth citeste pe bilet ca rapitorii vor 50 milioane de rupii si sa nu anunte politia dar acestia apar la usa familiei, Simar zice inspectorului sa plece ca ea nu poate pune in pericol fetele. Politistul zice e periculos ca undeva rapitorii au omorat un copil desi au primit recompensa, fetele striga pe tatal lor ca vor sa plece la el, Sanjana cu Anjali isi amintesc ce le-a zis Simar ca zeita este alaturi de ele mereu. Fetele scapa si fug, rapitorii vad ca ele lipsesc, Simar zice lui Prem sa nu mai zica nimic ca relatia lor s-ar putea sfarsi, Simar zice lui Prem ca el n-are incredere in ea, ea zice ca v-a da bani dimineata rapitorilor, Prem zice fa ce vrei dar pe mine lasa-ma sa fac ce stiu eu, ca avem acelasi scop, sa aducem fetele acasa.

Simar merge la templu, Anjali fuge Sanjana nu, Anjali fuge pe drum si da de o femeie ce e cu masina, ea o urca pe Anjali in masina, rapitorii fug, Simar tine candela in palma, apoi Anjali apare acasa, ea zice doamna m-a adus acasa, Prem iese dar masina pleaca cu femeia, Siddanth cu Prem cu politia o cauta pe Sanjana dar se intorc fara rezultat.

Destine ratacite episodul 619 din 22 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 619 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!