Destine ratacite episodul 618 din 21 Mai 2021

Prem spune ca peste o luna se va pronunta divortul dintre el si Simar, Prem spune apoi lui Mata gi ca nu a avut curaj sa-si i-a viata, ca pedeapsa lui e sa fie departe de Simar, ca daca ca sta langa Simar va spori problemele ei. Asa ca va pleca, Sujata il plesneste si zice parasesti casa? Ca ai pacatuit cu sotia ta, plecarea ta nu e o solutie, Simar zice ca fiul familiei nu poate pleca si ca pleaca ea, Sujata zice fiul meu e de vina nu tu si sa-i mai dea o sansa, Sujata zice familia e incompleta fara tine, Siddanth zice lui Simar stiu ca fratele meu te-a ranit, el zice sa nu renunte, Simar zice ca a gasit defecte la relatia lor care era plina de incredere, Simar zice daca era Jhanvi in locul meu asa ziceai? Pari cu Uma zic lui Simar sa se gandeasca inainte, Rajendra zice lui Mata gi sa vorbeasca cu Simar, insa Mata gi merge spre templu.

Ea cade jos la templu familia se sperie de ea, apoi ea vorbeste cu zeita si zice ca sotii decid singuri ce fac in spatele usilor, ca familia nu poate lua decizii pentru ei, doar le poate da sfaturi Mata gi zice ca le da ragaz pana dimineata sa i-a o decizie, ea zice ca orice decizie va lua Simar familia o va respecta nu va vrea sa o schimbe, Mata gi zice ca lasa relatia lor in mana zeitei, Sattu, Sankalp, Pari si Uma vorbesc apoi cu Prem, ei zic ca Simar nu va fi de acord cu divortul el zice ca vrea sa o elibereze de povara casniciei asteia, ca asta e decizia lui restul depinde de Simar, Roli zice ca dupa mult timp familia e reunita dar Simar si-a pierdut casnicia ei, ca nu o poate obliga sa faca nimic.

Destine ratacite episodul 618 din 21 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 618 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!