Destine ratacite episodul 616 din 19 Mai 2021

Rajveer opreste masina lui Simar, aceasta zice la fel ai facut si tu cu Prem, Roli zice lui Simar ca are cristalul Mayei, Simar zice ca Rajveer fuge cum a fugit Prem dupa acte atunci, Rajkumari e nervoasa si zice nu plecati decat cand vreau eu, Siddanth cu politistul l-au prins pe servitorul Ramlal, Rajkumari striga pe Ramlal, Roli cu Siddanth cu politistul se ascund dar Roli face zgomot Rajkumari merge spre ei, ei se ascund dupa perdea, Rajveer ajunge tarziu la tribunal si actele sunt stampilate. Simar se bucura apoi si zice lui Rajveer ca Roli are cristalul si Siddanth a ajutat-o, Simar zice tu l-ai facut bine pe Siddanth, ca mai tii minte pe femeia cu omul in carucior? Ala era Siddanth, Roli cu baietii merg in camera la Rajkumari dar ea nu e acolo, Rajkumari e in oglinda magica cu sabia la ea, Roli zice oare nu este ceva pasaj, Rajveer o i-a de gat pe Simar.

El vrea sa o omoare apoi politia vine dupa el, Amar cu Prem i-a adus, Simar zice asta e ultima parte a planului meu si ti-am zis ca in 48 de ore e gata, ea zice o femeie nu e slaba niciodata, ca ea poate distruge monstrii ca tine. Siddanth cu Roli si politistul cauta prin camera apoi Roli vede oglinda, ea merge spre ea dar se aude un zgomot ei merg jos. Politistul e taiat cu sabia de Rajkumari el cade jos, Roli cu Siddanth sunt uimiti. Rajkumari zice asta e consecinta tradarii moartea, Roli zice stai ea scoate cristalul si zice da-ne comoara ta de pret, Siddanth se baga Rajkumari il ataca cu sabia, Amar zice lui Rajveer binele a invins ca totdeauna, Rajveer zice in fata tuturor ca Prem a pariat pe Simar, oamenii vorbesc de Prem ce sot e el.

Destine ratacite episodul 616 din 19 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 616 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!