Destine ratacite episodul 615 din 18 Mai 2021

Polițistul zice lui Roli si Siddanth ca ii va ajuta, ca a aflat ca sunt sot si sotie, Simar zice lui Rajveer ca nu o va scoate usor pe Manoranjan, Roli vrea sa mearga dupa cristal dar Siddanth nu o lasa, el se teme zice mai bine merg eu, ca se va intoarce cu cristalul. Siddanth merge in camera printesei si se ascunde, aceasta este slabita, ea foloseste cristalul pe ea pentru a se reface, Siddanth vede, el da ceva pe jos Rajkumari aude, apoi pune cristalul si scoate sabia, insa ii e rau si cade jos Siddanth zice oare chiar a lesinat sau vrea sa ma prinda? Siddanth i-a cristalul Mayei si pleaca a doua zi Rajveer zice avocatilor sa o scoata pe mama lui din inchisoare, ei zic trebuie semnate ceva acte pentru a o scoate, Rajveer semneaza si nu se uita Simar coboara la el apoi, Rajveer zice ca are bani si o va scoate pe mama lui.

Simar cheama familia jos apoi, Rajveer zice Simar si a acceptat infrangerea, Simar zice planul nostru a fost sa te prindem pe tine in cursa, Simar zice trebuia sa citesti actele macar o data ai facut ca Prem ai semnat fara sa citesti, Simar zice actele ce le-ai semnat erau actele casei si afacerii ce le-ai pus din nou pe numele lui Mata gi. Kushi vine si zice de unde stim ca e adevarat? Simar zice lui Rajveer ai 20 de minute cum ne-ai dat noua, Rajveer suna avocatul insa el nu raspunde Rajveer da cu telefonul pe jos, Simar zice avocatul e de partea noastra.

Destine ratacite episodul 615 din 18 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 615 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!