Destine ratacite episodul 610 din 13 Mai 2021

Simar rupe toate relatiile cu Prem, ea plange si isi aminteste de clipele petrecute cu Prem, Siddanth aude pe Rajkumari cum vorbeste cu Rajveer si zice ca are nevoie de cristalul Mayei, servitorul zice lui Siddanth ce face acolo ca in palat sunt multe secrete si e periculos. Manoranjan zice lui Rajveer ca tatal lui a fost razbunat azi. Simar vine la Rajveer apoi si zice ca il asteapta la ora 23.55 pe hol pentru intalnire, Rajveer zice oare ce va face Simar, Siddanth merge prin palatul prințesei si vede un tablou Rajkumari vine la el, ea zice ca e bunica ei in tablou, Siddanth zice vei arata ca ea la batranete, ar trebui dat jos Rajkumari zice ca tabloul e legat de nişse legende, servitorul zice ca invitatii au sosit.

Ei ii primeste pe cei patru invitați, trei barbati si Roli deghizata, servitorul zice prima data avem o hoata, Roli vine inauntru, Rajkumari zice ca trebuie sa furati lucrul meu valoros, si daca veti fi prinsi primiti pedeapsa cu moartea, ea zice ca toti hotii au fost iscusiti si cine nu reuseste va trebui sa se sinucida, Rajkumari zice va provoc sa furati lucrul meu de valoare. Apoi servitorul ii conduce pe hoti in camere, Rajkumari zice lui Siddanth sa nu lase sa reuseasca furtul, ca daca cineva poate sa-l omoare, Siddanth zice dar eu nu stiu ce e lucrul acela valoros, aproape de miezul noptii Rajveer cu Manoranjan vin la Simar pe hol, si-i zice lui Simar daca nu accepti arat lumii inregistrarea cu Prem.

Destine ratacite episodul 610 din 13 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 610 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!