Destine ratacite episodul 607 din 10 Mai 2021

Rajveer i-a alta carte din maneca, Prem pierde jocul, el spune ai trisat, Rajveer zice Simar va fi a mea de maine, Prem sare la gatul lui. Rajveer arata inregistrare cu el cand paria pe Simar, Manoranjan rade si zice putem arata familiei, Rajveer zice sau presei daca vrei, Manoranjan spune putem pastra acest secret. Rajveer zice vei fi insultat cand se va afla Rajveer zice sa o convinga pe Simar sa-i cedeze lui. Manoranjan zice lui Rajveer Prem nu accepta intelegerea cu noi merg zic surorii, Prem zice nuu! Sattu cu Shailu suna la cunoscuti sa mearga la ei sa stea. Mai apoi Manoranjan vine la familie afara si zice m-am inselat cu ce am decis si vrea sa veniti inapoi Mata gi zice nu suntem marionete nu ne intoarcem, Manoranjan zice dar pentru Prem veniți? Ea zice din cauza lui veniți inapoi, Simar zice oare ce a facut Prem?

Familia intra iar in casa, Simar vede ca Prem e distant, Manoranjan zice probabil va intrebati ce a facut Prem de v-ati intors, Manoranjan zice spui tu sau eu? Sujata zice ce ai facut Prem? Manoranjan vrea sa spuna, Prem zice ca a cerut ragaz lui Rajveer, Rajendra zice lui Mata gi ca au ceva de rezolvat cu Sujata maine, Rajveer zice apoi lui Prem ai timp pana maine sa o trimiti pe Simar la mine.

Destine ratacite episodul 607 din 10 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 607 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!