Destine ratacite episodul 606 din 9 Mai 2021

Rajveer zice lui Prem gandeste-te, poți avea tot casa afacerea pe Simar, Prem se enerveaza si zice nu pariez pe Simar. Guru gi zice lui Rajveer de ce nu te folosesti de cristal sa obtii tot? Rajveer zice eu vrea sa distrug relatiile dintre ei sa distrug familia Bharadwaj. Rajveer zice ca pana la sfarsitul zilei Prem va veni. Prem merge la Simar acasa, Manoranjan zice lui Rajveer ca ei sunt fericiti, ea zice ca nu putem dezamagi persoana care ne-a pus sa facem astea. Simar tine slujba, Prem vede apoi ca Siddanth e bine, Manoranjan zice ce e acolo, Siddanth se preface ca e Aryan, Prem da apa lui Simar apoi ea il hraneste, Prem zice daca as gresi cu ceva m-ai ierta? Simar zice tu nu gresesti, apoi Maya zice ca Manoranjan vorbea la telefon si zicea de inca o persoana de care ei doi se tem care ar vrea cristalul. Pe urma Rajveer cheama familia jos. El zice lui Siddanth ai fost cu ei acolo, Siddanth zice voi ati zis sa fiu cu ochii pe ei Rajveer zice sa scoata familia afara Aryan.

Manoranjan o impinge pe Mata gi care cade pe masa, Kushi cu Pari zice de ce sa iesim noi. Pari se milogeste de Manoranjan. Mata gi cu familia iese din casa afara, Sankalp cu Sattu se roaga de Manoranjan sa nu ii de afara, vecinii ii vad si vorbesc de familie. Manoranjan da afara pe Pari, Uma, Kushi si pe soti, apoi Manoranjan apare in fata usii si familia e pe strada, ea zice ca nu mai vrea sa-i mai vada pe acolo ca tot e al lor acum, vecinii vorbesc de familie si zic ca e vina lui Prem.

Destine ratacite episodul 606 din 9 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 606 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!