Destine ratacite episodul 605 din 8 Mai 2021

Rajveer zice daca pierzi vei face ce zic eu Prem spune lui Rajveer sa parieze cristalul fiindca daca el are cristalul poate castiga. El spune ca, cristalul e separat de actele casei si a firmei Rajveer zice ai devenit inteligent Prem, Rajveer aduce cristalul, la casa Bharadwaj Mata gi spune legenda zeiței Parvati, Siddanth cu Roli se vad pe ascuns in camara, el zice trebuie sa ne ascundem sa creada ca sunt, Aryan, Roli ii zice lui Siddanth ca trebuie sa-i încheie postul el fiindca asa e traditia, Manoranjan intreaba de Aryan Anjali zice e in depozit, Manoranjan merge spre Siddanth si Roli Maya o vede.

Siddanth cu Roli se ascund Maya ii vede, Maya zice te ajut ei sa-l cauti, ea zice e Siddanth nu Aryan, Maya se enerveaza pe Manoranjan si face ochii verzi. Manoranjan pleaca apoi Siddanth cu Roli ies. Roli zice asa cum Siddanth si-a recuperat memoria asa vei recupera si tu cristalul, Siddanth apare la Manoranjan ea zice unde ai fost el spune am fost afara fiindca asta e ceremonie pentru femeie mai apoi femeile zic lui Simar şi Roli sa se pregateasca pentru dans si muzica, mai tarziu Roli cu Simar sunt gata de dans, fetele nu au chef de dans.

Destine ratacite episodul 605 din 8 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 605 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!