Destine ratacite episodul 604 din 7 Mai 2021

Rajveer zice lui Guru gi, simt ca mama e aici. Siddanth apare la casa Bharadwaj, Pari se teme de el, apoi merge spre Mata gi. El se pune la picioarele ei si zice iarta-ma bunico, iarta-l pe Siddanth al tau apoi se imbratiseaza Pari cu Uma si Kushi sunt mirate Mata gi zice Siddanth nu ne lasa, Roli zice cum se poate ca memoria lui era stearsa, Siddanth zice azi de Teej m-am intors. El cu Roli se imbratiseaza si zice ca stie tot cum Rajveer l-a folosit in planul lui. Apoi Mata gi zice pune vermilion pe Roli cu ocazia Teej, Siddanth aplica vermilion pe Roli, Mata gi apoi se roaga pentru Maya sa poata recupera cristalul fiindca Siddanth iaa zis ca ea a mers dupa Rajveer sa i-a cristalul, Rajveer striga Manoranjan, el vede pe Maya dar Amar vine la timp si-l distrage, Rajveer pleaca, apoi Amar merge la Maya cu Calendar.

Maya zice eu nu sunt Simar care iarta pe tori, Siddanth zice lui Pari sa nu zica lui Rajveer adevarul ca memoria lui e la loc. Kushi zice cum crezi ca vei ascunde? Rajveer ajunge acasa si striga pe Manoranjan, el se i-a de Siddanth ca unde e Manoranjan el zice ca nu a vazut-o insa el afla ca cineva a sunat sa zica de bomba.

Destine ratacite episodul 604 din 7 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 604 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!