Destine ratacite episodul 603 din 6 Mai 2021

Prem inchide usa lui Manoranjan sa nu poata pleca, inteleptul iese cu scaunul cu rotile el zice cel din scaun nu mai este. Parintii se necajesc, el zice nu asta am vrut sa zic ci ca a renascut, baiatul vine pe picioare ințeleptul zice e meritul maestrului dinauntru mai apoi Guru gi zice ca e randul lui Siddanth, Maya zice ca vrea si ea sa mearga inauntru Guru gi zice ca nu se poate, Maya zice ca va dona 2 milioane de rupii si nu l-a lasat niciodata singur. Manoranjan e ingrijorata de ce va face, ea vrea sa plece Pari merge la ea Pari cu Uma cer iertare lui Mata gi dar e planul lor apoi Kushi i-a cutitul la Manoranjan, ea ii zice e doar un plan sa vada ele apoi Manoranjan pune cutitul la Kushi la gat, Manoranjan zice lui Uma suna pe Rajveer, Siddanth cu Maya ajung la Rajveer, el zice ca va dura 20 de minute sa faca bine pe Siddanth.

Rajveer spune vraja cu cristalul, Uma zice nu raspunde Rajveer, Kushi striga sa o salveze, Manoranjan zice pierd timpul cu dansatoarea asta Maya se roaga zeului Shiva, Manoranjan iese din casa si o arunca pe Kushi jos Simar cu prem merg dupa ea ca sa nu ajunga la Rajveer, ei merg pe drum sa o caute. Manoranjan se ascunde apoi suna de pe un telefon public pe Rajveer., telefonul lui e afara, un om raspunde pana la urma.

Destine ratacite episodul 603 din 6 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 603 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!