Destine ratacite episodul 602 din 5 Mai 2021

Roli merge la Manoranjan, Kushi vine acasa de la o nunta, Roli se pune in genunchi la Manoranjan si ii cere iertare apoi face semn lui Simar, este planul ei Roli zice te rog lasa-ma sa ma duc la Siddanth si Simar zice sa o ierte Manoranjan zice bine te iert Manoranjan zice de maine un tsunami va deveni viata lui Simar, in alta parte oamenii merg la intelept. Mulți oameni se aduna acolo sa-l vada, aolo e televiziunea Rajveer vede la televizor cu Guru gi care e langa el Rajveer zice lui Guru gi doar doi oameni vom trata azi, el da casti lui Guru gi, Kushi zice de sarbatoarea Teej. Manoranjan zice ca nu vor sarbatori, ea arata la televizor spectacolul cu inteleptul, ea spune urmariti progresul fiului meu, Maya cu Amar si Calendar duc pe Siddanth la intelept Rajveer este operat si cristalul i se scoate din piept.

El zice ca in curand se va cunoaste maretia lui Rajveer Rhai Bhadur inteleptul apare pe scena in fata oamenilor, el zice ca are un guru in spate si are puteri. Amar zice inteleptului vindeca pe fratele meu ce e in scaun cu rotile. Guru gi alege pe Siddanth dintre toti bolnavii apoi el zice statui, Maya se teme ca i-a recunoscut, apoi ințeleptul zice ca nu pe ei i-a chemat. Manoranjan zice ca Guru din spate e chiar Rajveer care are cristalul, Manoranjan striga pe Maya jos apoi vede pe Mata gi ca e ingrijorata, ea zice unde e Maya, Simar zice e cu Roli la Siddanth.

Destine ratacite episodul 602 din 5 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 602 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!