Destine ratacite episodul 601 din 4 Mai 2021

Rajveer zice lui Manoranjan ca Prem a acceptat provocarea sa, el zice nu e o sansa cum crede ca e un labirint spre planul meu, ca respectul familiei va fi incetinit, Siddanth aude Maya zice familiei ca nu-l pot lasa pe Rajveer sa castige Maya are un plan cu Roli ea zice sa faci cum zic eu ca urmatoarele 24 de ore aunt decisive in lupta noastra. Prem e pe terasa el se gandeste Simar merge la el, el zice lui Simar sa se roage ca de maine incepe un nou inceput pentru familie, Simar zice lui Prem de Amar ca are un plan cu Maya, Prem zice voi rezolva problemele familiei acceptand provocarea lui Rajveer, noaptea Siddanth aude un zgomot el se trezeste si vede pe Roli ca pleaca undeva Manoranjan vede si ea si zice lui Aryan sa o urmareasca, Aryan vede ca Roli merge la Amar. El zice ca suna pe Rajveer sa-i zica, Manoranjan zice fiului ei ca se teme fiindca Maya e de partea familiei.

Apoi ea zice i-am zis lui Aryan sa urmareasca pe Roli, Rajveer suna pe Aryan, Maya face vocea ca el si zice ca Roli s-a dus la o prietena dupa mancare Maya hipnotizeaza pe Siddanth dar din greseala suna inapoi pe Rajveer, Mata gi cu familia vorbesc de planul lor, Rajveer aude pe Siddanth cum gafaie prin telefon, el zice ceva e dubios apoi cheama toata lumea jos. Maya hipnotizeaza pe Siddanth care adoarme sau asa cred ei cel putin. Siddanth e pus pe pat Amar zice incepe planul nostru, Rajveer zice lui Simar unde a plecat Roli noaptea dupa mancare ce planuiti?

Destine ratacite episodul 601 din 4 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 601 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!