Destine ratacite episodul 596 din 29 Aprilie 2021

Masina lui Prem se strica pe drum, el sta la ocazie si opreste Rajveer, el zice mai ai 12 minute sa ajungi la biroul de inregistrari, ca tot va fi a lui, Prem fuge spre birou Rajveer rade, Maya zice lui Siddanth pana mai ieri eu eram personajul negativ dar acum s-au inversat rolurile, Maya zice nu ma fa sa-mi folosesc puterile si il prinde pe Siddanth de maini, ea zice du-te Simar ca timpul conteaza pentru noi, Prem ajunge la biroul de inregistrari, el se i-a de oamenii ce au venit sa semneze Rajveer il opreste fiindca Prem vrea sa-i loveasca, Rajveer zice gandeste-te la actele ce vor fi semnate, Simar merge pe drum, Prem ajunge tarziu cand actele deja sunt cu stampila.

Siddanth o impinge pe Maya jos apoi el i-a cutitul la ea Manoranjan il prinde si il bate, ea zice lui Maya de aia esti asa ca nu ai cristalul, Manoranjan o impinge pe Maya si zice de asta sunt aici sa ma asigur ca traiti, ca lui Siddanth nu i s-a zis sa omoare, Prem zice lui Simar am pierdut, Rajveer apare si rade de Prem, el zice azi va voi zice secretul meu, ca nu e Rhai Bhadur ci Rajveer fiul lui Manoranjan si al unchiului lor. Manoranjan zice acum averea e a fiului meu Rajveer Singh, Mata gi zice fiul tau? Ea zice dar de ce? Manoranjan zice de secretul lor. Rajveer zice cum a fost in inchisoare multi ani fiindca a ucis fata ce o iubea ca l-a inselat, ca Mata gi a marturisit adevarul impotriva lui, deci de asta l-au inchis.

Destine ratacite episodul 596 din 29 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 596 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!