Destine ratacite episodul 585 din 18 Aprilie 2021

Simar zice inspectorului ca Rajveer vrea doar sa-i sperie sa nu perchezitioneze casa Rajveer porneste un ceas si zice ca incepe ceasul rau pentru familia Bharadwaj, Roli plange pentru Siddanth iar Girjesh spune de ce plangi? Simar cu Amar şi politia incep sa caute prin casa, Simar isi aminteste de usa ce a zis Roli sa nu mearga unde e Siddanth, Simar merge acolo dar Siddanth cu Roli cu Girjesh se ascund. Rajveer zice lui Mata gi ca a venit pentru razbunare si zice ca a inceput ghinionul pentru ei Rajveer suna pe un prieten politist si zice de inspectorul ce a venit la el in perchezitie, Rajveer zice politistului ca isi va pierde slujba iar vietile celorlalti Bharadwaj se vor schimba si cine il va mai cauta va pleca mort, Rajveer apoi striga sa iasa afara si deschide usa cu telecomanda, afara inspectorul zice lui Mata gi sa aiba grija ca omul acesta e periculos.

Rajveer se uita pe usa, pe urma familia pleaca Rajveer le face semn lui Roli si celorlalti sa iasa, Girjesh zice lui Rajveer ca prin dulap este o ascunzatoare, Roli vrea sa plece apoi dar nu poate, Rajveer zice ca daca pleaca Simar o va presa sa zica adevarul, el zice ca are o metoda familia ajunge acasa, Rajveer o i-a de gat pe Roli si zice ce rost are sa traiasca daca nu mai are sot iar familia e departe.

Destine ratacite episodul 585 din 18 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 585 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!