Destine ratacite episodul 582 din 15 Aprilie 2021

Simar plange dupa Roli, ea se uita pe geam dupa ea, Roli o vede familia o conduce pe Roli apoi Calendar vede ulei scurs de la masina pe jos, el vede doua urme de ulei Prem merge sus la Simar apoi el spune ca Roli pleaca fiindca nu vrea sa sufere iar dupa Siddanth, el zice ca odata cu aflarea adevarului cineva va suferi, pentru ca ea vrea adevarul Prem zice sa-si scoata lantisorul nuptial el striga la Simar nu vrei sa-l dai? Atunci gandeste-te la Roli ce simte, el zice sa dea lantisorul pana dupa ancheta si ca ii da timp pana se intoarce Amar cu Calendar se uita la urmele de ulei ca una e recenta alta de aseara Amar zice oare nu e de la masina de care a zis Simar? Prem zice lui Amar sa nu incurce daca nu poate ajuta, Amar merge la Simar apoi, ea ii zice ce a zis Prem sa-i dea lantisorul daca vrea ancheta sa continue, Amar zice ne oprim daca casnicia ta e afectata, Simar zice ca e intre Roli si Prem, ca i-a dat timp Prem pana diseara, Mata gi apare acolo, ea zice s o ajute pe Roli, ca si ea are suspiciuni de Roli ca ceva ascunde ea Simar zice ca simte ca a pierdut Amar zice de urma de ulei.

El zice sa incercam asta sa mergem dupa urma, Girjesh omul lui Rajveer spala masina, Rajveer cere ceai apoi vede urma de ulei Amar cu Calendar si Simar merg pe urmele de ulei dar se opresc pe drum apoi Simar vede urme mai incolo si masina neagra de aseara cei trei merg in casa la Rajveer, Girjesh ii vede si se teme sa nu fie vazut ca il va cunoaste Amar cu Calendar.

Destine ratacite episodul 582 din 15 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 582 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!