Destine ratacite episodul 573 din 6 Aprilie 2021

Simar cere iertare Mayei si apoi opreste curentul, sarpele iese afara din cusca apoi pleaca, sarpele merge pe geam la Mata gi care e uimita sa o vada, familia se intreaba unde e Simar, Prem cu Amar, Simar apare acasa Roli zice ca Siddanth stie tot Siddanth zice lui Prem cum l-a urmarit ca a auzit convorbirea lui cu Amar, Simar zice Sujatei ca sarpele nu mai e sub controlul lor Karuna zice nu cred ca ai dat drumul sarpelui, Prem zice ca a luat decizia corecta, Maya apare si striga pe Siddant, el zice ca s-a intors din drum, Roli si-a ascuns Sindoorul de pe frunte. Maya il i-a pe Siddanth de mana si il duce la templu, Maya i-a tava de slujba apoi cheama familia, el oficiaza slujba, apoi Maya zice lui Siddanth sa-i puna vermilion pe frunte in fata zeitei, Siddanth nu stie ce sa faca.

El se teme sa nu afle sarpele ca ei stiu tot Roli se roaga apoi fetele dau cu mingea si tava cade jos cu Sindoor. Simar zice lui Prem in camera oare cum de nu a reactionat sarpele? Siddanth vede tabloul lui cu sarpele si zice ca el a gresit ca a pus acest tablou cu sarpele, Maya apare Siddanth zice ca il doare capul apoi Maya vede ca snurul de la mana lui Siddanth nu e acolo, Siddanth arata firul pe cealaltã mana, a doua zi Maya tine slujba Sujata se scapa si zice Roli pe numme, si s-au speriat ca Mata gi nu e in camera.

Destine ratacite episodul 573 din 6 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 573 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!