Destine ratacite episodul 566 din 30 Martie 2021

Amar vine cu torta cu foc iar sarpele se face om din nou, falsa Roli zice nu ai murit? Trebuia sa ma conving ca mori, spune, Simar cade in genunchi la impostoare si zice sa lase familia ei, falsa Roli zice ca vrea pe Siddanth odata cu cufarul, Roli zice ca nu se poate Simar o intreaba ce ti-am facut noi? Falsa Roli zice ca i-au luat sotul de langa ea, si ca l-au omorat din cauza unui accident falsa Roli plange dupa sotul ei Siddanth cu Prem ajung la templu Siddanth vede pe Shruti şi pe Amar, falsa Roli zice ca e un sarpe ce se schimba la forma ca asa era si sotul ei, ca sarpele din cufar e sotul ei si ei l-au omorat Siddanth e şocat. Falsa Roli zice cum serpii se roaga sa i-a forma umana ani de zile ea zice cum a dat de Leela in padure ca era prietena ei, ea a aflat de la Leela de Vikrant ca era rau, ea zice ca sotul ei a dat de Siddanth in padure apoi a muscat doi oameni.

Iar Vikrant l-a prins, Siddanth s-a pus in fata si sarpele l-a muşcat ea zice cum imblanzitorul a venit si sotul ei a luat veninul inapoi si ca sotul ei a murit dupa aia ca daca un sarpe suge veninul lui moare.

Destine ratacite episodul 566 din 30 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 566 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!