Destine ratacite episodul 565 din 29 Martie 2021

Prem arunca cutia cu “ofranda” ce era pentru Mata gi, el zice lui Mata gi ca au aflat cine e impostoarea ca Roli se va face bine iar familia va fi la fel, impostoarea zice lui Jatin sa o urmareasca sa vada unde merge si cine e in spatele jocului acestuia. Seara impostoarea e gata de plecare ea zice lui Jatin sa o urmareasca ca pleaca, dar la usa ea da de familie care vine acasa ea e uimita sa-i vada fiindca trebuiau sa vina mai tarziu. Impostoarea e cu ochii pe ceas fiindca se apropie ora intalnirii de la templu, Pari zice lui falsa Roli sa faca de mancare, ea se face ca ii este rau, Siddanth o duce in camera apoi falsa Roli se face sarpe si iese pe geam. Jatin vede sarpele si se sperie apoi falsa Roli apare in spatele lui el zice sarpe, speriat! Simar Roli cu Amar sunt la templu asteapta.

Amar merge mai incolo falsa Roli apare la templu apoi ea zice sunt aici! Amar foloseste un megafon pentru a-si schimba vocea si zice sa urce scarile si sa se lege la ochii fara sa faca alte smecherii. Apoi Amar zice sa traga de o sfoara, o plasa cade pe ea. Ea e prinsa inauntru Amar se bucura, Prem spune ca trebuie sa-l duca pe Siddanth acolo la templu, Prem zice lui Siddanth ca falsa Roli s-a dus de acasa, Siddanth zice ca ea doarme si vede ca falsa Roli nu e in pat Amar zice falsei Roli sa vindece persoana din spatele templului, falsa Roli da niste lasere din ochi spre Roli iar ea isi aminteste tot ce a trait.

Destine ratacite episodul 565 din 29 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 565 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!