Destine ratacite episodul 564 din 28 Martie 2021

Simar vede cufarul impostoarei si este socata de ce vede in el, impostoarea se intoarce Simar iese la timp fiindca Prem i-a dat mesaj. A doua zi Simar a dus cufarul la Amar acasa, ea spune lui Prem sa aiba grija ca doar el mai e. Impostoarea afla ca cufarul lipseste si se infurie, ea zice ca cineva a fost acolo si o banuieste pe Simar dar zice ca e la nebuni apoi merge la spital si se enerveaza cand vede ca Simar nu e in salon apoi o vede pe hol cu Prem. Prem zice ca Simar a fost la un control de rutina doctorita zice ca Simar sa fie dusa acasa ca mai repede se va face bine, ajunsa acasa impostoarea vede o scrisoare anonima scrisa de Amar cu Calendar. Acolo scrie ca stiu ca e sarpe si ca au cufarul la ei ea trebuie sa mearga la templu daca vrea cufarul. Siddanth apare chiar cand falsa Roli vrea sa vada cine e dupã colt ea nu apuca, baietii se ascund.

Siddanth vede snurul ce i l-a pus ieri pe mana, Simar zice lui Prem sa-l aduca pe Siddanth la templu sa vada adevarata fata a impostoarei si anume ca e un sarpe ce-si schimba forma. Simar zice lui Amar si lui Prem ca ar fi bine sa-l tina departe pe Siddanth de impostoare pana afla tot. Falsa Roli zice oare cine face astea? Jatin Verma apare cu drogurile pentru Mata gi, Prem ajunge acasa, Jatin Verma zice ca a adus ofranda pentru Mata gi, Prem stie ca sunt droguri pentru Mata gi sa nu se faca bine, Prem i-a cutia cu ofranda si zice ca-i da el la Mata gi.

Destine ratacite episodul 564 din 28 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 564 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!