Destine ratacite episodul 563 din 27 Martie 2021

Simar si Prem sunt ascunsi in camera lui Mata gi, Amar iese din camera, sarpele este pe cale sa plece, aceasta spune multumesc lui Dumnezeu ca Mata Gi nu a vazut-o nu putea suporta. Prem spune sa ii dam drumul de aici. Simar spune ca Amar a spart acea vaza pentru a-i salva, Prem spune ca viata lui este in pericol el trebuie sa fie in spatele stalpului, Simar spune, te rog, ai grija de el Doamne deodata Sid se trezeste si pleaca in cautarea lui sid, el iese sarpele pleaca de acolo. Simar si Prem merg la Amar, Simar spune ca nu poate merge in aceasta stare, nu ne poate face rau acum ea devine din nou femeie. Sid vine si spune unde ai fost? Ea spune ca am fost cu mata Gi. acum doarme falsa Roli spune stii ca Mata Gi ne-a cerut sa ne ocupam de Mata Gi, Sid spune ca stiam ca esti acolo.

Ea nu spune nimic, Sid spune ca stiu de intreaga familie ca a plecat sa faca Pooja, iti lipseste ma schimb, la fel si tu, falsa Roli spune ca in inima cineva a fost sigur ea intreaba Sid cat de mult ma iubesti? Spune mai mult decât viata mea spune ca fericirea mea incepe de la tine si se termina la tine, ii tine mana lui Sid pentru a sti daca el stie ceva, falsa Roli spune ca a asteptat acest moment de doi ani, si vrea il faa al ei pentru totdeauna. Prem si amar ii ascula, falsa Roli se aseaza si se uita, dar nimeni nu este acolo.

Destine ratacite episodul 563 din 27 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 563 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!