Destine ratacite episodul 562 din 26 Martie 2021

Amar e socat sa o vada pe Roli acolo ca o statuie, Prem afla despre starea lui Simar ca e la fel nu se imbunatateste, el spune lui Simar sa isi revina pentru fetite daca nu pentru familie. Amar afla de la preot ca Roli e asa de doua luni, el spune ca zeita m-a trimis sa o scot din starea asta. Prem vede cum Amar o duce pe Shruti in masina, el e nervos pe ea fiindca crede ca ea e de vina, la spital Simar vorbeste cu tabloul lui Prem si zice ca ii e dor de ei, ca se preface de doua luni ca e nebuna, impostoarea vine la Simar cu motivul ca aduce de mancare ea zice cum a hipnotizat-o sa o arunce pe Mata gi pe scari ca stie ca ea nu are nimic, Simar zice sa plece.

Impostoarea zice ca maine e Maha Shivratri si ca se va uni pe veci cu Siddanth ca l-a castigat pe Siddanth in astea doua luni, Amar o duce pe Roli la el imediat Prem apare acolo el zice ce face, ca de doua luni o cauta pe Shruti. Prem e furios pe ea el o strange de gat, Amar ii da cu vaza în cap lui Prem care lesina, Siddanth suna pe Prem. Familia merge la slujba pentru Maha Shivratri, impostoarea zice ca momentul ce-l asteapta a sosit ce se afla dupa uşa rosie, Amar merge la spital la Simar pe ascuns, Simar merge la el, Simar zice de planul lui impostoarea Amar zice de Roli ca a gasit-o, ei merg spre Roli si Prem, care se trezeste si se i-a de Roli iarasi, Simar apare si ii tine mana ca vrea sa o loveasca, Simar o imbratiseaza.

Destine ratacite episodul 562 din 26 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 562 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!