Destine ratacite episodul 560 din 24 Martie 2021

Politia vrea sa o duca pe Simar dar ea, dar o vede pe Maya in usa, Pari cheama familia jos inspectorul zice unde a fost doamna Roli, Siddanth merge la falsa Roli si o imbratiseaza, falsa Roli zice ca unde o duc pe Simar. Inspectorul zice ca o aresteaza pentru accidentul ei, falsa Roli zice ca e minciuna, inspectorul ii arata pozele de la accident, Roli zice ca Simar e de vina, ea declara ca Simar e nevinovata, Simar zice oare de ce face asta impostoare, mai apoi Pari Uma cu Karuna spun lui Mata gi ca nici acum nu-i zice nimic lui Simar ca tot o apara? Falsa Roli aduce apa lui Simar, ea minte si zice ca Shruti e de fapt Jhumki si ca a rapit-o pe fata celor doi pe Shruti cea adevarata, falsa Roli zice ca Jhumki e de vina, falsii parinti fac jocul lui Maya.

Mata gi zice destul! Ea zice lui Simar sa spuna adevarul despre falsa Rol, ea zice ca Jhumki a facut magie de aia vorbeste Mata gi asa, la Mata gi in camera se afla o papusa de vodoo. Falsa Roli zice ca e magia lui Jhumki, ea zice ca a omorat-o pe Veshna gi si pe Amar tot ea l-a omorat si ca Jhumki a vrut sa o omoare si pe ea. Mata gi zice in gand ca nu pot dovedi daca ea minte ca are povestea facuta, dupa asta falsa Roli o duce pe Simar in camera la ea, falsa Roli zice ca e timpul sa termine povestea asta.

Destine ratacite episodul 560 din 24 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 560 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!