Destine ratacite episodul 559 din 23 Martie 2021

Shruti se gandeste la ce a zis Mata gi, ca ea e Roli apoi pe hol ea il aude pe Siddanth care vorbeste de Roli sa se intoarca, ea face gestul cu degetul mic fara sa vrea si plange vazandu-l pe Siddanth, acesta vorbeste cu tabloul. Shruti crede ca de ea zice si merge la Siddanth si-l imbratiseaza el se intoarce si Shruti zice ca s-a intors. Siddanth e uimit parintii falsi se tem si vor sa fuga, Siddanth o trage dupa el jos pe Shruti familia vine jos apoi el o alunga si zice sa plece de acolo, Shruti sta in prag, Mata gi zice lui Siddanth ce s-a intamplat, el zice cum Shruti l-a imbratisat si a zis sunt Roli si m-am intors, Shruti zice cum i-a venit sa planga cand l-a vazut.

Shruti zice ca simte ca ei au o legatura, Siddanth zice sa nu incerce sa i-a locul lui Roli, Shruti spune ca Simar a convins o ca e Roli Bharadwaj si ca Simar a zis ca cealalta e impostoare si ca ii dau ceva medicament sa nu-si aminteasca apoi Shruti pleaca, Simar fuge dupa ea, dar degeaba nu apuca politistii merg dupa Shruti in fuga, ea ajunge la un templu, Prem spune lui Simar de ce i-a zis Roli lui Shruti? Rajendra spune lui Simar sa zica ce s-a intamplat Sujata zice sa spuna adevarul Mata gi zice sa nu o intrebe nimeni nimic.

Destine ratacite episodul 559 din 23 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 559 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!