Destine ratacite episodul 558 din 22 Martie 2021

Simaro duce in camera ei pe Shruti, ea ii zice ca nu stie cine e ca vede doar umbre, Simar ii spune ca e Roli Bhardwaj, nora casei, sotia lui Siddanth. Ea zice sa-si aminteasca ca nu au timp ca oamenii aceia ii dau acea pudra sa nu-si aminteasca Simar spune sa faca un efort. Apoi ea ii arata poze cu ea si cu mama lor da si cu fratele lor Totan, Karuna se gandeste oare de ce lui Simar ii pasa mai mult de Shruti decat de Roli, ea merge la bucatarie la Uma si Pari unde vine si Sujata, aceasta zice ca Simar se ocupa de toata familia, Mata gi apare si zice ce vorbesc. Ca Roli va aparea, ea zice ca nu trebuie sa o vorbeasca de rau pe Simar nimeni, parintii falşi sunt stresati ca nu dau de falsa Roli.

Siddanth o intreaba pe Simar unde este Roli si-i spune ca stie de faptul ca tine foarte mult la ea insa trebuie sa-i raspunda la intrebare, intre timp Caledar si Amar inca se gandesc la ce s-a intamplat, si spune ca nu a mai vazut asa ceva niciodata, cel putin sa fie facut de catre un om si atunci cand spunea Simar de acea impostoare ca nu o v-a putea invinge niciodata crede ca stie la ce se refera, asa ca ii spune lui Calendar sa plece insa el refuza.

Destine ratacite episodul 558 din 22 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 558 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!