Destine ratacite episodul 557 din 21 Martie 2021

Simar afla de la Jatin Verma ca i s-a terminat acel medicament si ca lui Roli ii revine memoria, Simar zice lui Mata gi, ea merge cu politia la Roli si la parintii falsi, Jatin apoi vrea sa-i dea in cap lui Roli pentru a nu vorbi cu Mata gi, Amar cu Simar pornesc apoi spre casa, Maya se trezeste dupa accident, Mata gi merge la Roli, ea zice ca nu s-a trezit inca sotia lui Jatin zice ca isi va reveni ca ii tine prizonieri, Simar ajunge acasa Prem o vede, el zice cand a plecat din casa? Mata gi vine si zice ca ea a trimis-o cu treaba, apoi Simar cu Mata gi merg la Anjali ele vorbesc Simar e ingrijorata de accident dar zice lui Mata gi de medicamentul dat lui Roli de acei oameni pentru a nu avea memorie, Mata gi zice ca intelege de ce nu au vrut sa cheme medicul.

Simar spune ca pana maine ii va reveni memoria lui Roli, Mata gi zice ca nu o vor accepta familia fara dovezi, Roli se trezeste si o doare capul de la lovitura ea isi aminteste cum au lovit-o, ea se uita spre geam, familia e la templu unde Simar face slujba, Siddanth o striga pe Roli apoi vine la familie si zice ca o cauta.

Destine ratacite episodul 557 din 21 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 557 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!