Destine ratacite episodul 554 din 18 Martie 2021

Mata gi zice lui falsa Roli de ce zice asa ca i-a zis cineva ca nu e Roli? si de ce spune ca pleaca de acolo, Mata gi zice lui Veshna gi ca aceasta e Roli nu cealalta Mata gi stie adevarul dar are un plan pe urma Veshna gi pleaca. Mai apoi Mata gi suna la inspector falsa Roli zice oare de ce vorbeste? Ca oare se vor lua de parintii lui Shruti? Falsa Roli se teme, Mata gi zice ca e singura solutie sa ceara ajutor politiei apoi Mata gi pleaca sa rezolve problema zice falsa Roli suna pe Jatin tatal fals a lui Roli si zice sa plece din oras ca politia vine la ei. Falsa Roli zice lui Simar de ce nu a impiedicat pe Mata gi sa mearga la inspector, ea zice ca asa a crezut Mata gi.

Manoranjan e dusã într o camerã la poliție unde vine cineva. E Mata gi care a venit s o vadã pe sora ei. Mata gi zice ca ii pare rau ca stie ca e nevinovata si aceea Roli e o impostoare ea ii cere scuze lui Manoranjan apoi Amar cu Calendar apar acolo, Amar zice lui Mata gi ca stie ca Simar a foat obligata sa zica asta, Manoranjan zice cum a fost atunci seara ca ea a vazut-o pe femeia cu ochii verzi care e falsa Roli, Mata gi zice ca stie ca aceea femeie e periculoasa ea zice ca le trebuie un plan dar ca Manoranjan va trebui sa mai stea la inchisoare putin, Shruti cu parintii falsi se pregatesc de plecare cand politia apare.

Destine ratacite episodul 554 din 18 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 554 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!