Destine ratacite episodul 553 din 17 Martie 2021

Maya zice lui Simar ca trebuie sa o plesneasca pe Anjali de cinci ori, si sa se auda de jos zgomotul inainte de ora 12, Simar apoi o imbratiseaza pe Anjali, Shruti e la Veshna gi si zice ca Simar a zis ca e Roli sora ei, Veshna gi zice ca daca Simar a zis asta asa e, ea zice ca Simar cu familia au mari necazuri. Shruti zice ca ea n-are nimic a face cu Roli doar seamana, apoi lui Shruti ii vine rau, ea vomita sange Veshna gi vede, apoi ea lesina, Simar se uita la ceas e 12 fara 5, timpul trece ea e ingrozita fiindca trebuie sa-si bata propria fiica pentru a salva pe Roli, Mata gi se roaga, perlele se sparg in semn rau, tipetele lui Anjali se aud de jos cum Simar o plesneste.

Prem merge la Simar si striga la ea urmele palemlor se vad pe fata lui Anjali, Mata gi zice de ce tace Simar ca precis a fost nevoita sa faca asta, Maya vine si zice de ce e partinitoare? Ca tine mai mult la Sanju, Simar zice ca de asta fiindca Anjali insista sa stea cu ea. Mata gi zice ca sigur Anjali a fost rea de aia a batut-o ca mama are dreptul de-a pedepsi. Simar apoi da cu mainile de podea ca pedeapsa ca cum a putut face asta, Maya vine la ea şi zice ca i-a zis ca cu cat e mai mare greseala cu atat e mai mare pedeapsa, Veshna gi arunca cu apa sfințita pe Shruti, ea isi revine Veshna gi ii pune mana pe frunte.

Destine ratacite episodul 553 din 17 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 553 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!