Destine ratacite episodul 551 din 15 Martie 2021

Simar e nevoita sa zica ca falsa Roli zice adevarul, Mata gi stie ca ea minte fiindca apleaca capul jos Amar zice lui Simar ca greseste fiindca tace ca planul diabolic al Mayei va reusi, Amar spune lui Prem ca a foat planul lui cu Simar, Amar zice ca falsa Roli are un plan pentru ei diabolic, ca nu e Roli ci altcineva, ca ea le-a ucis pe Daksha Ba si Leela si Sattu de aceea e asa ca Manoranjan e nevinovata, Amar zice lui Simar sa spuna adevarul, el zice ca sigur o ameninta, falsa Roli se i-a de Amar apoi, Simar de teama zice ca Amar minte.

Ea se teme ca ii face rau lui Roli, Calendar spune de planul lor cu Simar, ea zice ca nu a facut nici un plan, Mata gi zice in gand ca asta nu e Roli ca oare de ce spune acestea Simar ca ce e in spatele vorbelor? Amar zice ca are dovezi pe telefon cand politia vrea sa-l duca, dar apoi vede ca nu are telefonul la el, el cu Calendar cauta apoi Prem suna pe telefonul lui, telefonul e gasit de Sankalp dar pe inregistrare nu e decat cum Amar o bruscheaza pe falsa Roli, Amar se uita la telefon dar nu vede inregistrarea unde Maya recunoaste tot.

Destine ratacite episodul 551 din 15 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 551 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!