Destine ratacite episodul 549 din 13 Martie 2021

Simar zice lui Amar ca degeaba striga ca toti dorm din cauza sedativului. Maya il i-a pe sus pe Amar fiindca a zis ce crede ca hipnoza poate face orice? Ea ameninta pe Simar ca il omoara apoi pe Roli, Amar e aruncat cu forta de Maya, Maya zice lui Simar ca Shruti nu-si va aminti cine e pana nu vrea ea, Amar arata inregistrarea cu ea, insa aceasta spune ca nu se teme, in acel moment el incearca sa o sune pe Simar insa are telefonul inchis, acesta realizeaza ca totul se datoreaza umbrelor si daca acea femeie este rau intentionata cu adevarat cineva se afla in real pericol.

Amar gaseste o cheie si spune ca nu exista o urgenta mai mare ca asta si isi aminteste ca Simar i-a oferit-o iar el considera ca este timpul sa o foloseasca, si vrea sa intre in casa sa vada care este problema sin incearca sa intre pe usa din spate, in acel moment in casa Simar aprinde lumina.

Destine ratacite episodul 549 din 13 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 549 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!