Destine ratacite episodul 548 din 12 Martie 2021

Calendar cu Amar sunt deghizati si o urmaresc pe Shruti, ea a venit la casa Bwaradwaj in curte. Shruti se ascunde ca ii aude apoi femeia cu ochii infricosatori merge sus la Simar si vorbeste cu Sanju. Simar vede si aude ca nu a baut laptele cu somnifer, femeia o trezeste pe Sanju si zice sa nu dezvaluie nimic ca va pati ca Sattu, Simar zice oare cine e femeia asta? Amar suna pe Simar femeia aia aude si merge la telefon, ea raspunde si face vocea ca a lui Simar. Femeia zice apoi deci e planul tãa Simar ca degeaba ca nu veti afla adevarul apoi ea iese din camera. Simar se ridica apoi si vede ca i-a spart telefonul pe urma merge sa vada cine e, Simar merge pe hol dupa ea.

Ea o observa ca a coborat scarile si merge dupa ea, Simar coboara si ea scarile si nu o mai vede dar apoi o vede mergand spre altar dar nu merge la altar ci merge mai incolo la o usa rosie, Simar o urmareste apoi dispare la usa aceea rosie, Simar zice ca nu e spirit daca a deschis usa de langa templu, Simar zice oare sa ma duc la usa? Amar cu Calendar sunt afara, Amar vede ca nu o poate suna pe Simar, ei vad umbra lui Shruti.

Destine ratacite episodul 548 din 12 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 548 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!