Destine ratacite episodul 546 din 10 Martie 2021

Pari e mirata cand vede ce mancare a pregatit Shruti Verma, cereale si mic dejun englezesc, Pari zice ca nu e Roli. Apoi Amar o trimite pe Shruti sa faca curat in depozit apoi zice lui Calendar sa mearga dupa ea. Calendar aduce maturi si alte lucruri pentru ea sa faca curat, apoi el cauta tabloul lui Roli, el vede tablourile si zice lui Shruti sa inceapa de acolo, ea se enerveaza ca ii zice cum sa faca, apoi ea vede tabloul lui Roli cu Siddanth, ea e socata, fuge de acolo si da de falsa Roli, se mira cand o vede pe Shruti pe urma Siddanth cu Uma vin cu Sattu acasa si raman uimiti de cine vad, Siddanth merge la ea si vede ca ea are gesturile lui Roli, ea zice ca el e cel din poza apoi fuge afara, Siddanth zice ca nu e Roli, falsa Roli zice ca seamana exact cu ea, Siddanth zice ca e jhumki, el zice ca poate de asta e Sattu in soc ca a vazut-o pe ea ca si el a fost uimit ca ei.

Sattu incepe sa strige, Shruti ajunge in cartierul ei Simar a mers dupa ea cu Amar. Simar zice ca vrea sa stie cine e. Un om din cartier zice ca e fata domnului Verma ca e profesor, Shruti zice ca nu stie de ce seamana cu Roli. Sattu are o criza Anjali aduce tabloul lui Roli din depozit, Sattu tace cand vede tabloul lui Roli, Shruti zice ca e confuza de cand a vazut tabloul ea zice ca recent au venit in Delhi ea zice sa o lase sa traiasca linistita. Apoi Simar cu Amar pleaca de acolo, Jhanvi i-a tabloul lui Roli si arata lui Sattu, ea zice ca pe ea a vazut-o atunci seara? Ca sa le dea un indiciu, Jhanvi are vocea groasa apoi Sattu o ataca pe Jhanvi, Siddanth zice ca el a atacat tabloul.

Destine ratacite episodul 546 din 10 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 546 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!