Destine ratacite episodul 545 din 9 Martie 2021

Familia aude pe Sattu ca striga dupa ce Simar le-a zis ca a vazut ceva afara, baietii merg dupa el dar afara nu stiu unde este apoi Prem il suna pe telefon. Prem il vede in spatele casei unde e cazut jos cu ochii deschisi. Doctorul vine si zice ca creierul lui e amortit si respira dar mainile cu picioarele nu le misca, Anjali vine la Simar si zice ca Sanju plange, Simar merge la Sanju apoi si Prem, fetita e speriata si se uita spre geam care e deschis. Amar se uita pe geam dar nu vede nimic, el zice cã Sanju a vazut ce a patit Sattu, Roli apare acolo fiindca pana atunci nu era, Sanju e speriata de noua Roli. A doua zi Mata gi spune ca a fost o noapte lunga pentru ei, mama lui Prem zice ca Sattu a fost dus la spital de Uma si restul. Simar zice sa cheme doctorul pentru Sanju ca are febra, Mata gi se roaga apoi pentru familie, cineva bate la usa, Simar e socata de ce vede.

E o fata ce arata exact ca Roli, familia e uimita ea zice ca e Shruti Verma, si sta in Chandi Chowk, are un ONG unde sunt copii, ea zice ca munceste pentru a face bani pentru copii de la ONG si arata actul de identitate, ea zice ca stie face orice Simar isi aminteste de Roli, apoi ea zice unde e bucataria Jhanvi o duce, Mata gi e socata zice aceeasi voce acelasi chip, Uma se roaga la spital pentru Sattu, acolo apare Veshna gi femeia de zilele trecute, ea ridica geanta lui Roli si merge pe furis la Sattu in salon si scoate ceva apa si se roaga zeitei Kali.

Destine ratacite episodul 545 din 9 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 545 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!