Destine ratacite episodul 538 din 2 Martie 2021

Simar aprinde candela care apoi vrea sa se stinga, dar noua Roli vine si tine mana, familia apare acolo apoi cele doua tin slujba pe urma Simar serveste masa, mancarea e gustoasa spun toti caci Roli a facut-o, Daksha Ba cu Leela apar la usa Daksha Ba zice ca au aflat de Roli si au venit sa o vada cum e. Simar le spune ca Roli are alta fata, Roli apare Leela e uimia ea o imbratiseaza pe Roli. Apoi toti se aseaza in sufragerie, Leela e ganditoare, Simar observa ca are ceva, Siddanth zice cã va fi ziua lui Roli, Mata gi zice ca Leela cu Daksha sunt invitate, Leela zice ca nu pot sta ca au treaba in sat ele apoi spun ca pleaca ca doar au venit sa o vada pe Roli ele isi iau la revedere Siddanth le duce la autobuz. Mai apoi Simar zice lui Roli ca e ciudat cum au plecat asa repede.

Ca Leela s-a intors inainte sa iasa pe usa, Roli zice ca are numarul ei, Simar zice cum are numarul ei, ea zice ca are numarul si a lui Daksha Ba, Simar suna pe Leela peste trei zile petrecerea pentru Roli invitatii sosesc Simar ii da halva lui Roli, Siddanth pandeste de la usa fiindca vrea si el sa-i ureze la multi ani, mai apoi Roli cu Simar coboara jos Mata gi o felicita impreuna cu Sujata, Siddanth i-a pregatit ceva lui Roli el ii canta la multi ani si ii da un trandafir pe urma ei danseaza apoi Simar cu Prem, Simar e sunata de cineva din Dharampura si afla ca Daksha Ba cu Leela n-au ajuns in sat de trei zile, Simar zice ca ele au plecat de trei zile, Simar e trista Roli vede, Roli taie tortul inainte sufla in tort si zice lui Simar sa taie impreuna apoi Roli le da tort fiecaruia.

Destine ratacite episodul 538 din 2 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 538 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!